0-8 sóder apró szemszerkezetű finom esztrich sóder vékony betonréteg készítéséhez

0-8 mm sóder mosott, osztályozott, finom szemszerkezetű sódert foglalja magában. A nulla-nyolcas sóder a legapróbb szemnagyságú igazi sóder fajta. A vékony betonréteg készítéséhez a lehető legideálisabb az egyenletes szemszerkezet megoszlása és a könnyű teríthetősége, elsimíthatósága miatt. Nagy szilárdságú betonokhoz.

Ezt a 0-8 milliméter közötti szemnagyságú sódert aljzatbeton készítéshez, betonlapok kiöntéséhez, padlófűtéssel is ellátott födém betonozáshoz, illetve a ház bármely részén belül és a kültéri betonozási munkáknál is kiválóan hasznosítható. A 0-8 esztrich sóder a gépi betonozási feladatok alapanyaga is, mivel nem tömíti el az esztrich gép szerkezetét.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 0-8 sóderre van szüksége. A nem megfelelő sóder választás gyengítheti a belőle készült beton szilárdságát. A 0-8 sódert billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 0-8 sódert tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

0-8 sóder szállítás, rendelés, ár Budapest

0-8 sóder ár 8500 Ft / m³ + ÁFA

0-8 mm sóder, estrich sóder

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelőnek a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 0-8 sódert úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 0-8 sóder ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem, hívjon telefonon.

További információ

A sóderről bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?