0-16 sóder, sóder aljzatbetonhoz és szerkezeti beton készítéséhez

A 0-16-os sóder nagy tisztaságú mosott, osztályozott anyag másfél centiméternél nem tartalmaz nagyobb kavics szemeket, vastagabb, tartósabb felületek kialakításához optimális. A belőle készült szerkezeti beton nagy szilárdságú és könnyen lehúzható köszönhetően a homogén szem elosztásnak.

A 0-16 sóder az egyik legnépszerűbb az aljzatbeton készítésének munkálatainál, akárcsak a nulla-nyolcas sóder könnyen kezelhető és önthető a belőle készült beton. Aljzatbeton készítéshez, ami közepesen vastag, keskenyebb zsalukövekbe, oszlop zsalukba, úsztatott vagy bármilyen födémek és betonkoszorúk kiöntéséhez, sűrűbben bevasalt betonhoz, szerkezeti beton alapanyaga.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 0-16 sóderre van szüksége. A nem megfelelő sóder választás gyengítheti a belőle készült beton szilárdságát. A 0-16 sódert billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 0-16 sódert tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

0-16 sóder szállítás, rendelés, ár Budapest

0-16 sóder ár 8500 Ft / m³ + ÁFA

0-16mm sóder, mosott, osztályozott

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelőnek a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 0-16 sódert úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 0-16 sóder ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem, hívjon telefonon.

További információ

A sóderről bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?