Töltő sóder, agyagos tömöríthető sóder

A töltősóder kavics és homok keveréke magas agyagtartalommal párosulva. Ezen összetevők miatt kiválóan tömöríthető. Kitermelése régvolt folyómedrekből történik. A töltő sóder nem osztályozott anyag, ezért betonozási munkálatok elvégzéséhez alkalmatlan, mivel a magas agyagtartalom miatt a belőle készült beton elporlad.

Különféle területek feltöltésére a legjobb választás. Valamint tereprendezéshez, útalapnak, aljzatbeton alá, vízzáró réteg kialakításához tud kiváló alapot adni. Régebben térkő alapjaként is használták, de hamar megsüllyed, így erre már nem ajánlott felhasználni.

Megrendelés előtt győzödjön meg arról, hogy valóban töltősóder szükséges az adott terület feltöltéséhez, mert a nem megfelelő anyagválasztás károsíthatja a rá épített építmény szilárdságát. A töltősódert billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter töltősódert tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a töltősóderre van szüksége. A nem megfelelő sóder választás gyengítheti a belőle készült beton szilárdságát. A töltősódert billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter töltősódert tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Töltősóder szállítás, rendelés, ár Budapest

Töltősóder ár 5000 Ft / m³ + ÁFA

Töltő sóder

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelőnek a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a töltősódert úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a töltősóder ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem, hívjon telefonon.

További információ

A sóderről bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?