Sóder ár Budapest. Minden szemnagyságú 1 köbméter sóder ára.

A sóder árát leginkább a szemnagyság befolyásolja. Minél finomabb szemnagyságú sódert állítanak elő, az ehhez tartozó eljárás, mint a finomabbra rostálás, amihez többszörös rostálással jutnak el, és az így keletkezett finom sóderek kevesebb mennyiségben jutnak el a rosta aljára, mint a durvább frakciók, ezért ezek drágábbak. A nagyobb szemnagyságú sóderek előállítása jóval egyszerűbb, így ezek árai olcsóbbak. Minden sódernek köbméter ára van.

Az egyik legfontosabb üzleti célom, hogy 1 m3 sóder ár a megrendelők részére a lehetőség szerint a legkedvezőbb legyen, de ez természetesen nem mehet a sóder minőségének rovására. Ezért mindig a lehető legjobb áron és a legjobb minőségben szerzem be, és ezt a lehető legkorrektebb áron szállítom ki önnek Budapest és közvetlen szomszédságába. Az itt felsorolt sóder fajták kiváló minőségű európai szabvány szerint készült, vizsgálati teljesítményigazolással rendelkező, mosott, osztályozott anyagok.

Lejebb láthatja mennyi 1 köbméter sóder ára. Természetesen nem csak teljes 1 m3 sóder, hanem fél is rendelhető. A sóder árak, mint minden más építőanyag ára, folyamatosan változik. Az itt felsorolt árakat igyekszünk mindig aktuálisan tartani, de ettől még tájékoztató jellegűek. A pontos, aktuális árakért kérem, hívjon telefonon. Az árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

Sóder árak, szállítás, rendelés Budapest

Sóder árak

Kétszer rostált 0-4 mm sóder ár
7.800 Ft
  • / m³
Hívás
0-8 mm sóder ár
 
8.500 Ft
  • / m³
Hívás
0-16 mm sóder ár
 
8.500 Ft
  • / m³
Hívás
0-24 mm sóder ár
 
8.000 Ft
  • / m³
Hívás
Töltősóder ár
 
5.000 Ft
  • / m³
Hívás

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?