0-4 sóder vagyis a kétszer rostált sóder felhasználása

A kétszer rostált a legfinomabb szerkezetű sóder fajta. Szemszerkezete nullától négy milliméterig terjed. Mosott, osztályozott anyag, tehát agyag és üledékmentes. Nevét onnan kapta, hogy amikor még nem voltak ilyen korszerű sóder osztályozó gépek, mint manapság, akkor a finomabbra rostált sódert egy külön rostán még egyszer átszitálták, hogy elérjék ezt a szemnagyságot. Ma már ez a folyamat egy lépésben zajlik le, de a neve fennmaradt. A 0-4 sóder felhasználási területe elég széleskörű.

Az építőiparban a 0-4 kétszer rostált sódert vékony betonok, úgynevezett estrich beton készítéséhez, régi házak görbe falaira vastag vakolat előállításához, ezáltal a felvitt vakolat a homoknál durvább szemszerkezetnek köszönhetően erősebb lesz, továbbá térkő alá sóder ágyazó rétegnek is használják. A kertészek mostanában a nagyon kötött talajok fellazítására is alkalmazzák.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 0-4 kétszer rostált sóderre van szüksége. A nem megfelelő sóder választás gyengítheti a belőle készült beton szilárdságát. A 0-4 kétszer rostált sódert billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 0-4 kétszer rostált sódert tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

0-4 kétszer rostált sóder szállítás, rendelés Budapest

0-4 sóder ár, kétszer rostált sóder ár 7800 Ft / m³ + ÁFA

0-4 kétszer rostált sóder

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelőnek a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 0-4 kétszer rostált sódert úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 0-4 kétszer rostált sóder ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem, hívjon telefonon.

További információ

A sóderről bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?