0-24 sóder, sóder betonozáshoz és alapozáshoz

A 0-24 mm mosott, osztályozott beton sódert szállítjuk a leggyakrabban megrendelőinknek, mivel ez a piacon elérhető betonozásra alkalmas sóder fajta a legolcsóbb, viszont széleskörűen felhasználható. Az egészen apró homokszemektől a nagyobb kavicsokig, amik maximum kettő és fél centisek, ezen méretek közt minden szemnagyságú kavicsszem van benne. A belőle készített beton a nagyobb kavicsszemeknek köszönhetően nagy szilárdságú lesz és még könnyen elsimítható.

A nulla-huszonnégyes sóder kiválóan felhasználható tíz centiméternél vastagabb beton készítéséhez, igazán vastag és tartós felület kialakításához, ez a legoptimálisabb sóder alap betonozáshoz, kerítésalaphoz, kocsi beállók betonozásához, járdák vagy vastagabb födém készítéséhez, zsalukövek betonnal történő kiöntéséhez.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 0-24 sóderre van szüksége. A nem megfelelő sóder választás gyengítheti a belőle készült beton szilárdságát. A 0-24 sódert billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 0-24 sódert tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

0-24mm sóder, mosott, osztályozott

0-24 sóder ár 8000 Ft / m³ + ÁFA

0-24 sóder szállítás, rendelés, ár Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelőnek a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 0-24 sódert úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 0-24 sóder ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem, hívjon telefonon.

További információ

A sóderről bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?